Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Qatar

Prodaje se nekretnina u Kataru

Katar je država na arapskom poluotoku čiji teritorij uključuje suhu pustinju i dugu obalnu plažu i dine na Perzijskom zaljevu. Na obali se nalazi i glavni grad, Doha, poznat po futurističkim neboderima i avangardnoj arhitekturi nadahnutoj drevnom islamskom tradicijom. Katar graniči na jug sa Saudijskom Arabijom i inače je okružen Perzijskim zaljevom. Tržište nekretnina u Kataru tek se nedavno otvorilo za druge. Strancima je dopuštena kupovina nekretnina na prodaju u Kataru u samo određenim projektima.

Jedna od prednosti kupovine nekretnine na prodaju u Kataru je ta što vlasnici pod određenim uvjetima automatski imaju pravo na boravišnu vizu za sebe i svoju uže obitelj.

Unatoč teškoj geopolitičkoj situaciji, zemlja se i dalje usredotočuje na realizaciju novih i stalno poboljšavajući ponude nekretnina. Tome u prilog ide razvoj nekretnina planiranih za domaćin FIFA-inog svjetskog kupa 2022. godine.

Tržište nekretnina pretrpjelo je mnogo promjena tijekom prošle godine i, iako se dionica i dalje lansira, postoji značajan pritisak na cijene zbog ekonomske klime i daljnje ponude nekretnina. Vlasnici i vlasnici reagiraju na ovu dinamiku kako bi osigurali najbolju cijenu, a razlikuju se od ostalih sličnih ponuda nekretnina nudeći mjesece besplatnog najma i besplatne komunalne račune.

Ulagači u prodaju nekretnina u Kataru uspjeli su iskoristiti dugoročni kapitalni dobitak, dok drugi sada iskorištavaju priliku započeti potragu za sljedećim domom jer imovina postaje pristupačnija.

Poboljšanje domova, selidba u poželjnija područja i čak prvi put ulazak u imovinu postaju stvarnost za mnoge ljude. To znači da iako provizije mogu imati manju novčanu vrijednost, volumen transakcija ostaje jak s mogućnošću daljnjeg rasta.

Očekuje se da će novi račun za strane nekretnine povećati prodaju stambenih i poslovnih nekretnina u Kataru, kao i povećati izravna strana ulaganja, a drugi bi efekt mogao biti povećanje strane imovine kojom se uspostavljaju regionalne baze u Kataru.

Za one koji traže nekretninu na prodaju u Kataru, centralno smještenom u više zajednica, a ne novi i veliki gradski razvoj, Mushireb će ponuditi savršenu kombinaciju.

Lusail i Msheireb dobri su primjeri novih i atraktivnih područja za kupce u Kataru. Interes za ta područja i druge četvrti u nastajanju, kao što su Al Sakhama i Umm Salal, bilježi stalni porast interesa potrošača.

Najpopularnija područja i dalje su Pearl, Al Sadd i West Bay za apartmane, te Al Waab i Abu Hamour za vile. Što se tiče prodajnog tržišta, Pearl je i dalje na vrhu liste, zajedno s West Bayom i Lagunom West Bay.

  •  
    Katar: vodič i razlozi za ulaganje u ciglu

    Katar: vodič i razlozi za ulaganje u ciglu   Ako čujete o Kataru, ne možete zamisliti, odmah, predivnu i iznimno bogatu zemlju sa svih strana. Savršena veza između modernosti i tradicije, glitz i višak zajedno s minimalnim i jedinstvenim stilom. To bi moglo biti idealno odredište za prav ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 38474

Prodaja Ostalo (Komercijalno), Qatar, Ad Dawhah, Ad Dawhah, vilnius

1,130,475.00HRK
Prodaja
Ostalo (Komercijalno)

6500 m²
Prodaja projektna ideja, izgradnja broda - za UAE, Katar. (Investitora / kupaca) l
Cod. 13402

Prodaja 3 sobe, Qatar, Al Ghuwariyah, The Pearl Island, The Pearl Island

5,944,715.11HRK
Prodaja
3 sobe

130 m²
Više detalja će se na ozbiljan upit.
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB